Adwords

Lige meget hvor stort dit budget er, kan vi vise jeres annoncer på Google visningsnetværk og du betaler kun såfremt de søgende klikker på dine annoncer og besøger jeres webside.GoogleAdwords

Adwords adskiller sig fra traditionelle former for annoncering. Der er ingen faste prislister. I stedet betaler man en klikbaseret pris.

Vi hjælper dig med at vælge et dagligt budget som du er fortrolig med og som kan ændres fra dag til dag. Der er ingen minimumsbeløb og vi overvåger dine kampagner dagligt.

Med annoncer på Google bliver man ikke opkrævet for at de vises men kun når der er nogle som klikker på dem og bliver dirigeret over på jeres egen webside. Med andre ord så betaler man kun når annonceringen har en effekt.

Man definerer en klikpris, som man er villig til at betale for hver enkel potentiel kunde. Denne pris danner grundlag for hvor langt op i søgeresultaterne man bliver vist, som så bestemmer hvor ofte din annonce bliver vist og om der klikkes på den.

Selve klikprisen er ikke den eneste afgørende faktor som spiller ind. Adwords belønner annoncører baseret på relevant indhold med en højere kvalitetsscore og dermed en højere placering. Så selvom dine konkurrenter tilbyder mere i klikpris, kan man stadig blive vist med en højere placering til en mindre pris med højere kvalificerede og målrettede søgeord og annoncer.