Analytics

Google analytics er nøglen til success og giver os mulighed for at overvåge og følge resultaterne af alle de marketing aktiviteter vi udfører. Google analytics analyserer de besøgenes aktivitet og den viden giver os mulighed for at optimere websiden og brugeroplevelsen samt marketing indsatsen så folk der kommer til websiden udfører den ønskede handling, hvad enten det er at gennemføre et køb, blive oplyst om et produkt eller en service ydelse eller blive til at lead for en sælger.Google Analytics

Vi kan analysere os frem til de mest populære steder på websiden samt finde de skjulte perler med indholdsrapporter i Google Analytics. Vi finder ud af hvor ofte de besøgende, besøger de enkelte sider, hvor lang tid de bliver der og hvor tit de rent faktisk bliver kunder.

Google Analytics gør os i stand til at måle på mobil telefon tilpassede sider, apps og besøgende fra alle platforme, browsere hvad enten de kommer fra mobile enheder som smartphones eller tablets.

Vi analyserer alle jeres markedsføringskanaler og hvordan de arbejder sammen således trafikken på jeres website optimeres og forøges. Vi måler på salg, downloads, videoafspilninger og andre aktiviteter som kan være vigtige at kende til, og øger hermed forståelsen af hvorfor nogle besøgende bliver kunder og andre ikke gør.

Sociale medie rapporter hjælper os til at måle virkningen af de aktiviteter vi udfører på de sociale medier og giver et holistisk syn på indholdet og vores aktiviteter.

Vi kigger på tværs af alle digitale kanaler herunder søgninger, visninger, sociale og e-mails og ser hvilken virkning de har på konverteringer og afkast.

Kort sagt – vi kigger i krystalkuglen og fortæller dig hvad der skal til for at du kan nå dine mål.