Det kan vi

Online Marketing Manager

Når du indgår et samarbejde med Wieder Inc får du en engageret online marketing medarbejder med mange års erfaring i online markedsføring. Vi kender succeskriterierne og faldgrupperne – og vi tager os tid til at lære og forstå din virksomhed. Din virksomheds mission og målsætninger bliver vores som vi hver dag vil arbejde for at opnå.

Social Media Marketing

Vi er eksperter i sociale medier, skabe relevant indhold, og udgive dette regelmæssigt. Sociale medier forbedrer søgeresultaterne på Google og andre søgemaskiner således i opnår den bedste rækkevidde med jeres budskaber.

Adwords

Betaler kun, når nogen klikker på dine annoncer og besøger dit website eller ringer til dig. Med andre ord – når din annoncering har den ønskede virkning. Vi hjælper dig med at vælge et dagligt budget som du er fortrolig med og som kan ændres fra dag til dag. Der er ingen minimumsbeløb og vi overvåger dine kampagner dagligt.

Email Marketing

E-mail markedsføring er en populær form for online kommunikation. Det er omkostningseffektivt og nemt at skalere og din e-mails vil lande direkte i din kundes indbakke. Brug e-mail marketing til at nå nye kundeemner og hold dem opdateret om dine blogs, produkter og tjenester. Det er en fremragende metode til at udvikle loyalitet og få dem til at vende tilbage til jeres webside.

Analytics

Analytics er nøglen til success. Vi analyserer besøgenes aktivitet og optimerer websiden og brugeroplevelsen, samt marketingindsatsen så folk udfører den ønskede handling, hvad enten det er et køb, blive oplyst om et produkt eller serviceydelse eller blive til et lead.

Websites and Shops

Vi designer og udvikler hjemmesider og shops, der er optimeret til at virke på smart phones, ipads og tablets, samt alle typer browsere. Vi er eksperter i responsivt design og kan optimere eksisterende sites så de bliver ”call to action” for at opnå højere konverteringer og trafik.

Hvad gør os anderledes?

Vi leverer resultater og vi taler et sprog alle forstår. Vi er eksperter i online marketing, website-, ecommerce design og development, landing pages, social media konti og indhold. Vi poster daglig for vores kunder, optimer pay per click og display kampagner, Analytics, SEO, optimering, email marketing og platform development. Vi er specialiseret i teknologi og avanceret applikations udvikling. Vi giver dig kvalitativt feedback og informationer og leverer løsninger der vender udfordringer til succes historier. Vi ved hvad det kræver og hvordan vi kan hjælpe vores kunder nå deres forretningsmæssige mål gennem online marketing og teknologi.