Åboulevard 32, 2200 København

+45 6041 2370

Hvorfor os

Vi er virksomhedens eksterne marketingmanager og fullservice onlinemarketingbureau. Vi har med mange års erfaring med i posen og tager os tid til at lære og forstå jeres virksomhed at kende. Vi håndtere alle opgaver relateret til hjemmesider/shops, platformsudvikling, branding, socialmedia kampagner, udvikling af indhold, email marketing, SEO og optimering, film/video produktion, analytics, adwords, strategi, salgsoptimering og forretningudvikling. Vi skaber bro og sammenhæng mellem teknologi, marketing og forretningsudvikling, samt levere resultater og tale et sprog alle forstår. Sammen udvikler vi en strategi for at nå jeres mål og vi måler ROI og opsætter KPI’er for samarbejdet.

Vi har gennem årene været priviligerede og arbejdet med virksomheder indenfor mange brancher i flere lande. Vi arbejder hårdt og intelligent 24/7 for at opnå synlige resultater, der kan måles. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er og lægger en ære i at tænke kreativt og intelligent i vores tilgang til at løse udfordringer. Vi er kun så gode som vores omdømme, og det sætter vi gerne på spil for at sikre, at vores kunder får lige så meget ud af partnerskabet, som vi gør.

Vi er kendt for at leverer resultater og vil gerne være jeres virksomheds eksterne marketingmanager, der hjælper jer med at nå jeres forretningsmæssige mål.