Hvorfor

Hvorfor

Vi elsker rollen som ekstern marketingmanager og bringer mange års erfaring med ind i samarbejdet. Vi håndterer alle opgaver relateret til hjemmesider/shops, platformsudvikling, branding, socialmedia, kampagner, udvikling af indhold, emailmarketing, SEO, optimering, film/videoproduktion, Analytics, Adwords, strategi, salgsoptimering og forretningsudvikling.

Vi har gennem årene været privilegerede og arbejdet med virksomheder indenfor mange brancher i flere lande. Vi arbejder hårdt og intelligent 24/7 for at opnå synlige resultater, der kan måles. Vi er ikke bange for at sige tingene som de er og lægger en ære i at tænke kreativt og intelligent i vores tilgang til at løse udfordringer.

Vi skaber bro og sammenhæng mellem teknologi, marketing og forretningsudvikling, samt leverer resultater og tale et sprog alle forstår. Vi er kendt for at leverer resultater og vil gerne være jeres eksterne marketingmanager, der hjælper jer med at nå jeres forretningsmæssige mål. Sammen udvikler vi en plan for at nå jeres mål og vi måler ROI og opsætter KPI’er for samarbejdet.

Vi er kun så gode som vores omdømme, og det sætter vi gerne på spil for at sikre, at vores kunder får lige så meget ud af partnerskabet, som vi gør.