Åboulevard 32, 2200 København

+45 6041 2370

Marketingmanagerdet smarte valg

Vi er virksomhedens eksterne marketingmanager og fullservice onlinemarketingbureau. Vi har med mange års erfaring med i posen og tager os tid til at lære og forstå jeres virksomhed at kende. Vi håndtere alle opgaver relateret til hjemmesider/shops, platformsudvikling, branding, socialmedia kampagner, udvikling af indhold, email marketing, SEO og optimering, film/video produktion, analytics, adwords, strategi, salgsoptimering og forretningudvikling. Vi skaber bro og sammenhæng mellem teknologi, marketing og forretningsudvikling, samt levere resultater og tale et sprog alle forstår. Sammen udvikler vi en strategi for at nå jeres mål og vi måler ROI og opsætter KPI’er for samarbejdet.

WebsiteVi designer og udvikler responsive hjemmesider og shops

Vi optimere og vedligeholder hjemmesider og shops. Vi udvikler ”call to action” funktioner for at opnå højere konvertering og mere trafik til hjemmesiden eller shoppen.

Vi designer og udvikler nye hjemmesider og shops i responsivt design der er optimeret til at virke på smart phones, ipads og tablets og alle typer internet browsere. Vi er eksperter i responsivt design og open source software applikationer såsom WordPress, WooCommerce, Magento, Zen Cart, Prestashop…..

PlatformVi designer og udvikler responsive platforme

Vi udvikler open source platforme. Open Source applikationer giver god forretningsmæssig mening grundet stabilitet, tilpasningsevne, robusthed, lave omkostninger og kompatibilitet. Virksomheder har brug for at udvikle systemer som også tager hensyn til fremtidige behov udover nuværende. Wieder assisterer i at udvikle omkostningseffektive systemer som er web-baseret ved brug af Open Source teknologi. Alle projekter er 100 % kunde tilpasset som platformen som plant-now.com der er udviklet i laravel.

Sociale medierINDHOLD, POSTING - NYE KUNDER

Vi er eksperter i at udvikle socialmediakonti, skabe relevant indhold og poste det regelmæssigt. Vi udvikler en socialmedia marketingplan og indholdsplan og tager ansvaret for alle virksomhedens socialmedia konti.

 • Socialmedia manager
 • Udvikling af indhold
 • AI Chatbot

AnalyticMed analytics optimere vi hjemmesiden, indhold, Adwords kampagner, socialmedia kampagner, emailkampagner.....

Google analytics er nøglen til success og giver os mulighed for at overvåge og følge resultaterne af alle de marketing aktiviteter vi udfører. Google analytics analyserer de besøgenes aktivitet og en masse andre data, og giver os mulighed for at optimere hjemmesiden og brugeroplevelsen samt marketing indsatsen, så folk der kommer til hjemmesiden udfører den ønskede handling, hvad enten det er at gennemføre et køb, blive oplyst om et produkt eller en service ydelse eller blive til at lead for en sælger.  Kort sagt – vi kigger i krystalkuglen, lægger en strategi og fortæller dig hvad der skal til for at du når dine mål.

Email marketingFå nye kunder med intelligent emailmarketing

Email marketing har på det seneste oplevet en renaissance og med en veltilrettelagt email markerting kampagne kan vi sørge for at du rammer indbakken og du opnår en høj konverteringsgraden. Vi er eksperter i at tilrettelægge, opsætte og udsende email kampagner, opsætte autoresponders, API integration samt administrere jeres email lister.

 • Emailmarketing manager
 • Opsætning af kampagner, design, indhold, call to action
 • Analyse af resultater og optimering

AdwordsBliv fundet når kunderne søger efter dig

Vi administrer og optimere virksomhedens Google Adwords konto og search markering kampagner. Vi udvikler nye kampagner med “call to action” funktioner og søger for du opnår en høj konvertering og kundetilgang.

 • Google Adwords optimering
 • Display marketing
 • Opsætning af kampagner, design, indhold, call to action

SEOHøst de lavt hængende frugter med et SEO optimeret website

Med forskellige værktøjer analysere vi hjemmesiden og kommer med anbefalinger til hvor der skal optimeres. Vi kigger på server loading time, opbygningen af hjemmesiden, indhold, overskrifter, kodening, billeder, design – alt hvad der kan gøre en brugers oplevelse bedre – når nu vi har fundet frem til ham, således den ønskede handling fortages.

Video produktion, billeder, grafisk designGør kunderoplevelsen større

Vi arbejder med partnere når vi skal producerer branding videoer, produktvideoer, billeder og andet grafisk materiale. Når vi begynder nye projekter er Wieder Inc projektlederen der sørger for at alt forløber som planlagt. Vi er bindeledet mellem partner og de involverede aktører i virksomhed.

ForretningsudvikingVækst fortetningen

Vi er en dedikeret marketing partner, der besidder en unik viden og kundskab, opbygget gennem mange år via de mange kunder vi har arbejdet med. Vi er eksperter i at hjælpe jeres virksomhed med at blive fundet online, og vi forstår at bruge vores viden til at forretningsudvikle og salgsoptimere jeres organisation. Vi forstår at skabe bro og sammenhæng mellem teknologi, marketing og forretningsudvikling, samt levere resultater og tale et sprog alle forstår. Sammen udvikler vi en strategi for at nå jeres mål og vi måler ROI og opsætter KPI’er for samarbejdet.

 • Branding
 • Forretningsudvikling
 • Salgsoptimering
 • Strategi

WorkshopsDu stiller sprøgsmål - vi giver svaret

Få inspiration til hvordan jeres markedsføring kan optimeres. Vi gennemgår hjemmesiden og call to action funktioner, sociale medier, Adwords, email kampagner, lead indsamling, SEO, blogs, influencers og andre kanaler som er relevante for jer.

USAByg bro mellem Danmark og USA

Byg bro mellem Danmark og USA og hør et inspirerende oplæg om hvordan vi tog springet over Atlanten, og rebooted vores liv i Los Angeles. Brug af vores viden og netværk og hør hvordan du starter virksomhed i USA.