Sådan kommer du i kontakt med os!

Wieder Inc

Vi er et full-service online marketing bureau. Vi er eksperterne, der kan hjælpe jeres virksomhed med at blive fundet online, og vi forstår at bruge vores viden til at forretningsudvikle og salgsoptimere jeres organisation.

Wieder Inc
Åboulevard 32
DK – 2200 København

Info@WiederInc.com | www.WiederInc.com
+45 60412370 | CVR 17318438


WG Apparel

Vi levere firmatøj til virksomheder i organisationer i ind- og udland.

Hvad får du
Hos WG Apparel får I et engageret team af medarbejdere, der med deres brede erfaring fra tekstil- og marketingbranchen, er eksperter i at levere skræddersyede løsninger til jer. Vores mål er at forenkle processen for jer, uanset hvilket behov I har indenfor firmatøj.

Vi har et bredt sortiment med mere end 95 mærker. Via vores leverandører har vi mulighed for at tilbyde jer præcis den stil, kvalitet, budskab og pris I vil have. Vi kan levere de bedste løsninger inde for tryk og broderi, alt efter ønsker og behov. Vi styrer hele processen, derved får I tid til andre opgaver.

Sådan gør vi
Vi rådgiver og udvælger sortimentet sammen med jer og giver jer overblik for hele året – uanset om det er til en enkeltstående event eller firmatøj til hele virksomheden. Når vi sammen har afdækket behovet, skræddersyer vi et tilbud, der matcher jeres forventninger.

WG Apparel
Store Strandstræde 19, 4TV
DK – 1255 København

Info@WGApparel.com | www.WGApparel.com
+45 60412370 | CVR 37930806


Wieder Apparel

Vi levere tøj til skoler og andre organisationer i USA. Vi er et engageret team med bred erfaring fra tekstil- og marketingbranchen, og vi er eksperter i at levere skræddersyede løsninger der passer jeres behov. Vores mål er at forenkle processen for jer, uanset hvilket behov I har indenfor tøj.

Vi har et bredt sortiment og kan via vores leverandører tilbyde jer præcis den stil, kvalitet, budskab og pris I vil have. Vi kan levere de bedste løsninger inde for tryk og broderi, alt efter ønsker og behov. Vi styrer processen fra start til slut.

Wieder Inc
1201 N. Orange Street, Suite 7514
Wilmington, DE 19801-1186

Info@WiederApparel.com | www.WiederApparel.com
+1 310.882.8600