Løsninger

Som kunde hos Wieder Inc får I en dedikeret kompetent senior online marketing manager, hvis mission er at hjælpe jeres virksomhed, nå de opsatte forretningsmæssige mål.

Når samarbejdet går igang bruger vi tid på at lære jeres forretning at kende. Vi analyserer jeres hjemmeside og shop og kommer med forslag til hvordan vi kan SEO optimere siden, gøre den responsiv og tilføje call-to-action funktioner, opdatere designet, header, footer, menustruktur og informationsflow.

Vi udvikler en online marketingplan, en social media marketing plan, en social media content plan samt en email marketingplan. Vi opretter nye social media konti, udvikler indhold og poster jf. marketing planen.

Vi udvikler og optimerer Google Adwords kampagner til at støtte marketingaktiviteterne og vi måler effekten og udbyttet med Google Analytics. Vi giver jer kvalitativt feedback og leverer løsninger, der vender udfordringer til succeshistorier. Vi ved nemlig, hvad det kræver at opnå succes gennem online marketing, teknologi og hårdt arbejde.

Online Marketing Manager

Når I indgår et samarbejde med Wieder Inc får I en engageret online marketing manager med mange års erfaring i online markedsføring. Vi kender succeskriterierne og faldgrupperne – og vi tager os tid til at lære og forstå din virksomhed at kende. Din virksomheds mission og målsætninger bliver vores som vi hver dag vil arbejde for at opnå.

Social Media Marketing

Vi er eksperter i social media, i at skabe relevant indhold og udgive dette regelmæssigt. Typen af indhold er en blanding af relevante artikler fra hverdagen, kampagner vi udvikler, nyheder fra kunder og partnere, testimonials, samt andet indhold der har relevans i forhold til at brande, oplyse, skabe trafik og tiltrække nye kunder og partnere.

Adwords

Vi har mange års erfaring i at udvikler Google Adwords kampagner. Vi ved hvad der virker og hvordan vi analyser og optimerer dem. Vi hjælper jer med at vælge et dagligt budget som I er fortrolige med, og som kan ændres fra dag til dag. Der er ingen minimumsbeløb og vi overvåger jeres kampagner dagligt og sørger for de konverterer.

Email Marketing

E-mail markedsføring er omkostningseffektivt og nemt at skalere og jeres emails vil lande direkte i jeres kundes indbakke. Vi udvikler relevant indhold til nyhedsbrevene jf. marketingplanen. Typen af indhold vil variere afhængig af hvilke budskab vi gerne vil have ud til vores læsere. Formålet er at brande, udvikle loyalitet, oplyse, skabe trafik og tiltrække nye kunder og partnere.

Analytics

For at vokse jeres forretning er Google Analytics et vigtig værktøj. Det hjælper os med at se hvorfra trafikken til jeres hjemmeside kommer, således vi hele tiden kan forbedre vores marketing indsats, herunder optimerer hjemmesiden, vores social media indsats, Adwords kampagner, email marketing kampagner mv. og derved øge trafikken til hjemmesiden og ROI.

SEO/Websites/Shops

Vi designer, udvikler, optimerer og vedligeholder hjemmesider og shops. Vi er eksperter i responsivt design og vi rådgiver og kommer med ideer og forslag til call-to-action optimering af hjemmesiden, header, footer, menustruktur og informationsflow. Vi SEO optimerer jf. Googles retningslinier, som er et must for at blive vist på Google og derved øge trafik og konverteringer.

 

Vi leverer resultater og er jeres online marketingpartner, der hjælper jer med at nå jeres forretningsmæssige mål.