Løsninger

Som kunde hos Wieder Inc får I en dedikeret kompetent online marketingpartner, hvis mission er at hjælpe jeres virksomhed, opnå de opsatte forretningsmæssige mål.

Hvordan

Vi bruger tid på at lære jeres forretning at kende. Vi analyserer jeres hjemmeside og kommer med forslag til hvordan vi kan SEO optimere, gøre den responsiv, tilføje call-to-action funktioner, optimere design, header, footer, menustruktur samt informationsflow.

Vi udvikler en online marketingplan, en social media marketingplan, en social media content plan, samt en email marketingplan. Vi opretter nye relevante social media konti, udvikler indhold og poster indholdet jf. marketing planen.

Vi udsender email kampagner, optimerer og udvikler Google Adwords kampagner til at understøtte marketingaktiviteterne, og vi måler effekten og udbyttet med Google Analytics. Vi giver et kvalitativt feedback og leverer løsninger, der vender udfordringer til succeshistorier. Vi ved nemlig, hvad det kræver, for at opnå succes, i en verden der bliver mere og mere digitaliseret, for hverdag der går.

Online Marketing Manager

Når I indgår et samarbejde med Wieder Inc får I en dedikeret og engageret online marketing manager med mange års erfaring i online markedsføring. Vi kender succeskriterierne og faldgrupperne – og vi tager os tid til at lære og forstå din virksomhed at kende. Din virksomheds mission og målsætninger bliver vores som vi hver dag vil arbejde for at opnå.

Social Media Marketing

Vi er eksperter i social media og i at skabe relevant indhold og udgive dette regelmæssigt. Typen af indhold vi poster er en blanding af relevante artikler fra hverdagen, kampagner vi udvikler, nyheder fra kunder og partnere, testimonials, samt andet indhold der har relevans i forhold til at brande, oplyse, skabe trafik og tiltrække nye kunder og partnere til jeres forretning.

Adwords

Vi er Google certificerede eksperter i at udvikler Google Adwords kampagner. Vi ved hvad der virker og hvordan vi analyser og optimerer kampagnerne, så vi får mest muligt ud af budgettet. Sammen vælger vi et dagligt budget som I er fortrolige med, og som kan ændres fra dag til dag. Vi overvåger jeres kampagner og sørger for de konverterer.

Email Marketing

E-mail markedsføring er omkostningseffektivt og nemt at skalere og jeres emails vil lande direkte i jeres kundes indbakke. Vi udvikler relevant indhold til nyhedsbrevene jf. marketingplanen. Typen af indhold i nyhedsbrevet vil variere afhængig af hvilke budskab vi gerne vil have ud til vores læsere. Formålet er at brande, udvikle loyalitet, oplyse, skabe trafik og tiltrække nye kunder og partnere til jeres forretning.

Analytics

For at vækste jeres forretning er Google Analytics et vigtig værktøj. Det hjælper os med at se hvorfra trafikken til jeres hjemmeside kommer, således vi hele tiden kan optimere og forbedre vores marketing indsats, herunder optimerer hjemmesiden, vores social media indsats, Adwords kampagner, email marketing kampagner mv. og derved øge trafikken til hjemmesiden og ROI.

SEO/Websites/Shops

Vi designer, udvikler, optimerer og vedligeholder hjemmesider og shops. Vi er eksperter i responsivt design og vi rådgiver og kommer med ideer og forslag til call-to-action optimering af hjemmesiden, optimering af header, footer, menustruktur og informationsflow. Vi SEO optimerer jf. Googles retningslinier, som er et must for at blive vist på Google og derved øge trafik og konverteringer.

Vi er kendt for at leverer resultater og vil gerne være jeres online marketingpartner, der hjælper jer med at opnå jeres forretningsmæssige vækst mål. Kontakt os idag for en uforpligtende samtale.