programming

Platform udvikling

Wieder Inc tilbyder Open Source Software udvikling. Open Source applikationer giver god forretningsmæssig mening grundet stabilitet, tilpasningsevne, robusthed, lave omkostninger og kompatibilitet. Virksomheder har brug for at udvikle systemer som også tager hensyn til fremtidige behov udover nuværende. Wieder assisterer i at udvikle omkostningseffektive systemer som er web-baseret ved brug af Open Source teknologi.

Hvert projekt bliver 100 % tilpasset til hver kunde som ex. VoteTv.tv platformen som vi udviklede for Battle of the Choirs.

Software development lifecycle

Projekt for Russia 1

Afstemningsplatformen blev udviklet til tv showet ”Battle of the Choirs” som blev sendt af den russiske Channel One med mere end 250 mio. seere globalt.

Producenten ønskede at se om seerne var villige til at afstemme på andre platforme end SMS og Twitter. Ydermere var man interesseret i at lære mere om seernes psykografi og demografi.

VoteTv.tv blev promoveret under live udsendelser og seerne blev spurgt om at stemme på deres favorit som skulle komme tilbage til programmet. Otte deltagere var på daværende tidspunkt stemt ud af programmet, og seere som tilmeldte sig og startede med at stemme blev resultaterne vist i realtid som opfordrede seerne til at invitere venner via de sociale medier for at stemme på deres favorit deltager for så at vende tilbage til konkurrencen.

Dette resulterede i en Facebook kampagne iblandt seerne som stemte på deres favorit med mere end 200.000 personer som tilmeldte sig og stemte kort tid efter.

Disse detaljerede data på mere end 200.000 seere blev efterfølgende brugt til at promovere andre tv programmer, tv projekter, koncerter, salgsartikler til promotion og lign. aktiviteter.