Referencer

Autogeardepot Inc

Jerome Bulkan, CEO

Den eneste producent, der tilbyder autentiske udseende prægede eller stemplede, malet eller reflekterende Aluminium metal nummerplader i verden.

“Jesper Wieder har administreret vores eCommerce strategi og online markedsføring i mere end 5 år. Jespers unikke online marketing strategier har mere end fordoblet vores salg. Jesper er involveret i alle aspekter af vores forretning, og jeg har 100% tillid til hans dømmekraft og anbefalinger. Vores partnerskab har ført til nye ventures, og jeg ser ham mere som en samarbejdspartner end en serviceudbyder – og jeg kan ærligt sige, at med Jesper på dit hold har du en strategisk online ekspert, der vil dedikere sin tid og ressourcer til at øge indtægterne til din virksomhed.“

LêLê

Anh Lê, Ejer

LêLê startede som et lille, familiedrevet gadekøkken på Vesterbro i København.
I dag tæller LêLê en restaurant, flere street kitchens, festivalmadboder, convenience produkter og en cateringforretning.  LêLê byder sine gæster velkommen til deres version af en ægte, vietnamesisk spiseoplevelse med friske råvarer, masser af urter og delikate retter.

Danica Invest

Peter Kolos, CEO

Danica er din kompetente og troværdige partner inden for investeringsforvaltning samt finansiel og strategisk konsultation. Vores internationale velforbundne og stærkt indflydelsesrige partnere sikrer et komplet udvalg af tjenester med fuldstændig skøn og fortrolighed. Kunder spænder fra store private konti til institutionelle og statslige fonde.

“En professionel og troværdig samarbejdspartner, der er ligetil og kreativ i sin tilgang af opgaver. Med hjælp fra Wieder og hans online marketing strategi er Danica nået til et nyt niveau med sine kunder og investorer. Danica giver Jesper deres højeste anbefalinger.“

Hannah Grant

Hannah Grant, CEO

Hannah Grant is a Chef, Author and on-screen personality. Hannah Grant does recipe development for magazines and companies as well as in her own publications and on hannahgrant.com/blog

IFS International Flight Support

Ilya Katsnelson, CEO

IFS tilbyder sine kunder en vej til “A Paperless Cockpit”. Paperless Flight Bag ™ – Modulær, Fuldt Tilpasset, Integreret EFB Platform til alle typer fly og operationer.

“Jeg har kendt Jesper Wieder i mere end 12 år og har indgået i samarbejde med ham i en række joint ventures siden 2011. Det seneste, i udviklingen af en online-afstemnings platform til tv-shows og politiske kampagner. Jesper har en solid forståelse for forretningsudvikling. Han er løsnings og profit orienteret i hans tilgang til at udvikle software og platforme. Jeg giver personligt Jesper min højeste anbefalinger.“

Globe Forsikring

Bjørn V Andersen, CEO

Globe Forsikring har vi mere end 30 års erfaring. Bjørn Andersen står i spidsen for Globe Forsikring, og Bjørn har en fortid i bla. Codan, Topdanmark og Europæiske. Bjørn fungerer på 8. år som censor på FOAK. Globe forsikring tilbyder alle typer forsikringer og bestræber sig hver eneste dag på at leverer den bedste service overfor deres kunder, sikrer at alle vores kunder er dækket ind hvis uheldet er ude, bistår ved skader og sikrer at præmie og risiko går hånd i hånd.

Make-A-Wish Danmark

Bjørn Andersen, Bestyrelsen

Make-A-Wish Danmark opfylder ønsker for børn mellem 3-18 år i Danmark med livstruende sygdomme med henblik på at skabe håb, styrke og glæde.

CPH Fashion Pool ApS

Rune Brodersen, CEO

CPH Fashion Pool er et salgs- og distributionsselskab, der arbejder med mode tøj, fodtøj og tilbehør i mid-high segmentet. Vi tilbyder et link og en platform mellem designermærker og engroskunder i Danmark og de omkringliggende lande.

Fastnet.nu

Jens Fricke, CEO

Fastnet.nu er fast samarbejdspartner til Ældre Sagen og er alene etableret på opfordring af mange medlemmers ønske om at blive tilbudt et alternativ til TDC.

BigDiscountFragrances.com

Nissan Hassan, CEO

BigDiscountFragrances.com er en online rabat parfume forhandler med over 20 års erfaring inden for parfumeindustrien. Vores ry for at levere kvalitets parfume til rabatpriser har hjulpet os med at blive førende inden for parfume og colognes og mode tilbehør.

Cekura A/S

CEKURA er en dansk virksomhed og er uden sammenligning fremtiden indenfor ældresikkerhed, ældreservice og tryghed for alle. Cekura tilbyder den service og de produkter, som er nødvendige for, at borgere i Danmark kan føle sig trygge og sikre – både i eget hjem og udenfor døgnet rundt – året rundt.

NOR: nordic health house

Mikael Kyneb, CEO

NOR: nordic health house er et integreret sundhedshus, der samler mere end 40 behandlere, terapeuter og undervisere, der alle arbejder med sundhed, helbredelse og forebyggelse på hver deres unikke måde. NOR: er et fællesskab, hvor alle ønsker at skabe, dele og bidrage med viden på tværs og på baggrund af forskellige tilgange, erfaringer og kompetencer.

Fregne Consulting

Jimi Danielsen, Managing Partner

En relationsbygger med omfattende international CEO erfaring og rådgiver for flere virksomheder, nordiske og inden for EU. Mentorering af nye iværksættere for at optimere personlig og erhvervsmæssig vækst.

“Jesper er 100% tillidsværdig og ærlig i sin tilgang til at drive forretning på. Han taler et enkelt sprog og er absolut den person, du har brug for på dit team, hvis du vil have tingene til at ske. Jeg giver Wieder min højeste anbefalinger, hvis du har brug for en innovativ, kreativ, ud af boksen tænkende person på dit hold.“

COMsciences

Jack Torobin, CEO

COMSCIENCE giver nøglefærdige satellit- og netværksoptimeringsløsninger til telekommunikationsmarkedet.

“Jesper er en meget visionær og innovativ problemløser. Han er professionel og detaljeorienteret og jeg er glad for at arbejde sammen med ham på vores joint ventures.“

Telebonus.dk

Jens Fricke, CEO

Telebonus er etableret sammen med Forbrugsforeningen, som et prismæssigt attraktivt alternativ til den/de telefoni aftaler, medlemmer af Forbrugsforeningen har i dag. De produkter, Telebonus kan tilbyde, er de samme, som dem du allerede kender hos YouSee – blot billigere. Med Telebonus kan du således spare 15% på dine abonnementer, og på dine opkald til fastnet- og mobilnumre i Danmark og udlandet sammenlignet med, hvis du i dag er kunde hos YouSee.

Riviera Nayarit

Sandra Díaz, Social Media Manager

Riviera Nayarit Convention & Visitors Bureau er en privat, almennyttig forening, der består af ca. 45 direkte medlemmer af Riviera Nayarit, samt deltagelse fra andre sektorer i samfundet som lokale organisationer, virksomheder, lokale og statslige regeringer og enkeltpersoner, der søger et bedre samfund gennem turistbranchen.

PainXit

Karin Holm, CEO

PainXit smertelindre pen er skabt af de danske opfindere, der står bag flere succesfulde produkter til medicinalbranchen bl.a. smertepennen Pain-Gone, der er solgt i mere end 1,4 million eksemplarer verden over.

Plant-Now.com

Plant-Now reetablere skovområder. Plant-Now er et globalt projekt som har til formål at tilbyde virksomheder og privat personer at plante træer i de projekter Plant-Now tilbyder.